écht lekker glutenvrij brood

Deze vrolijke lach is van sproetenhoofd Danique (5 jaar). Haar moeder Nienke was één van de testbakkers van de Cursus Glutenvrij Brood Bakken en deelt haar glutenvrije verhaal.

Danique had sinds haar babytijd altijd pijn in haar buik. Daarnaast werd ze ook nog lusteloos en kreeg ze pijn in haar benen. Ze had niet de duidelijke symptomen van coeliakie. Maar wanneer Nienke glutenvrij at (tijdens de borstvoeding) en lactose-, ei-, soja-, vanille- en citrusvrij dan ging het beter met haar. Door de pijn in haar lijf is ze een jaar lang nauwelijks gegroeid.

Na veel onderzoeken en heel lang wachten kwam er eindelijk verlossing. Uit het biopt kwam “gelukkig” de diagnose coeliakie. Nu snappen veel mensen wat er aan de hand is en kunnen ze overal rekening mee houden. Danique zegt heel vaak dat ze zo blij is wanneer haar moeder een alternatief voor haar maakt. Regelmatig zijn ze samen in de keuken te vinden om glutenvrije baksels te maken. Daar genieten ze beiden enorm van! En vanaf nu maken ze dus ook glutenvrij brood!

Nienke was supergemotiveerd om de Cursus Glutenvrij Brood Bakken te testen. “Wat een supergave kans om lekker glutenvrij brood te leren bakken. Ik bak al jaren heel erg graag, maar sinds 1,5 jaar moet ik voor mijn dochter Danique glutenvrij bakken. Taartjes, cakejes e.d. lukten al erg goed, maar écht lekker brood nog niet. Ik heb de cursus getest en het is echt een supercursus! Heel veel geleerd en heel veel zin om mijn broodbakkunsten te verbeteren. Zodat we met z'n allen kunnen smullen van écht lekker glutenvrij brood,” aldus enthousiaste moeder Nienke.


Danique met glimlach en sproeten en met glutenvrije boterham - Marije Bakt Brood

Wil jij ook aan de glutenvrije bak? Volg dan een iCursus Glutenvrij Brood bakken. Schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief en ontvang vlak voor de lancering een supersmakelijke glutenvrije aanbieding. Zeg nou zelf, dat is toch pas écht lekker!

https://marijebaktbrood.nl/cursus-glutenvrij-brood-bakken/

Echt goed brood bakken is meer dan een recept volgen

Voorkom de 10 meest gemaakte broodbak fouten! 

Download het GRATIS e-book met 10 praktische en eenvoudige TIPS om met succes mega lekker brood te bakken! Wat zal het heerlijk ruiken in je huis!
Ontvang gratis e-book >
10 tips om eenvoudig zelf mega lekker brood  te bakken - ebook - Marije Bakt Brood
Cursus Desembrood Bakken Mockup - Marije Bakt Brood

Alle fijne kneepjes ontdekken?

Met de tips, tricks & tutorials in de online cursussen brood bakken leer je op een eenvoudige en leuke manier (je eerste) brood te bakken! Je ontdekt in een online brood cursus:

  • Ambachtelijk brood bakken met maar 4 ingrediënten: meel of bloem, water, zout & gist of desem;
  • Alles over graansoorten, water, zout en rijsmiddelen;
  • Welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt (misschien heb je alles al in huis) en hoe je die gebruikt;
  • Welke deeg- en baktechnieken er zijn om voortaan met succes brood te bakken.


Bovendien kun jij wanneer je maar wilt mijn bakhulp inschakelen. Ik ben elke dag in de broodbakschool om thuisbakkers zoals jij een handje verder te helpen!