Brood dat naar karton smaakt? 

Dat is voorgoed verleden tijd met de Cursus Glutenvrij Brood Bakken!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Binnenkort kun je écht lekker glutenvrij brood eten!

Maar liefst 12 enthousiaste thuisbakkers hebben de afgelopen weken de glutenvrije broodbakcursus getest, zodat jij straks met succes aan de slag kan! 

Ben je geïnteresseerd in 100% glutenvrij brood bakken met enkel plantaardige ingrediënten?

Meld je dan onderaan deze pagina aan voor de glutenvrije nieuwsbrief! Dan krijg je vlak voor de lancering een smakelijke introductiekorting in je meelbox. Is dat even lekker?!

De tips, tricks & tutorials in deze unieke glutenvrije broodbakcursus helpen je op weg als je net begint met het bakken van glutenvrij brood of succesvoller glutenvrij brood wilt leren maken. Je hoeft helemaal geen glutenvrij dieet te volgen of ervaring te hebben met broodbakken om je aan te melden. Iedereen kan het leren. Een gezonde interesse om met succes glutenvrij brood te leren bakken is een must!
Glutenvrij brood met zwart sesamzaad met handen, cursus van Marije Bakt Brood

De 100% glutenvrije recepten

Met de recepten in de cursus leer je met succes 9 verschillende glutenvrije broodproducten maken. Gewoon thuis in je eigen oven, wanneer het jou uitkomt, volgens de aanwijzingen in het online lesmateriaal:

  • Zaden - en pittenbrood
  • Boekweitbrood
  • Haverbrood
  • Kikkererwtenbrood
  • Pitabroodjes
  • Pizza
  • Crackers - 3x anders

Ik geef je heel veel tips & tricks zodat jij lekker kan experimenteren met het maken van glutenvrij brood.

verschillende-glutenvrije-granen-Marije-Bakt-Brood

Wat heb je nodig?

Alle recepten zijn op basis van gist en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten of hebben veganistische vervangingen. Wellicht heb je het meeste al in huis!

  • havermeel + havervlokken
  • boekweitmeel + korrels
  • teffmeel
  • kikkererwtenmeel
  • zaden & pitten
  • gist
  • zout

    En de recepten zijn helemaal vrij van:

  1. gluten
  2. soja
  3. lactose
  4. ei
  5. glutenvrije tarwe
  6. maïs
  7. noten

Je hebt verder een oven nodig en wat basis keukenspullen, waaronder een bakblik. Voordat je gaat bakken, stuur ik je een boodschappenlijstje om met succes glutenvrij brood te bakken. Zo begin je goed voorbereid aan de bak.

Glutenvrij brood in handen Marije Bakt Brood

Wat krijg je van mij?

Je krijgt direct   onbeperkt toegang   tot de online glutenvrije cursus brood bakken. Wissel ervaringen uit met mede glutenvrije broodbakkers in de community. Je kunt de online broodbakschool altijd bezoeken, zo vaak en wanneer je maar wilt!

En kom je er niet helemaal uit? Dan ben ik er om je verder te helpen :)

Thuisbakkers over Marije Bakt Brood

"Dit leer je niet uit een bakboek!"
Dit zijn bakvaardigheden die je niet leert uit een bakboek! Ik heb heel veel geleerd van Marije's tips en ideeën gekregen om - voor mij - nieuwe soorten brood te bakken en thuis te experimenteren.


Katarina Lidal

Aline Haverkamp testbakker glutenvrij - Marije Bakt Brood
"Een absolute aanrader"

Marije neemt je mee in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Het maakt van bakken van brood een feestje (en daarna het eten van het fantastische brood nog meer!).


Aline Haverkamp

Lenneke Corsten testbakker Cursus Glutenvrij Brood Bakken - Marije Bakt Brood
"Eindelijk écht lekker GV brood"

Sinds 2019 eet ik glutenvrij en wat ik nog echt miste was een lekkere, luchtige boterham. Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eten eet ik brood dat ik écht lekker vind. Met echte ingrediënten! 


Lenneke Corsten

Interesse in écht lekker glutenvrij brood?

Marije selfie met gebakken glutenvrij brood - Marije Bakt Brood

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
arrow_drop_up arrow_drop_down