๐™ฟ๐š‚๐š‚๐šƒ...๐š‘๐šŽ๐š‹ ๐š“๐šŽ ๐š‘๐šŽ๐š ๐šŠ๐š• ๐š๐šŽ๐š‘๐š˜๐š˜๐š›๐š ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐ŸŽ‰
1 min. leestijd

๐™ฟ๐š‚๐š‚๐šƒ...๐š‘๐šŽ๐š‹ ๐š“๐šŽ ๐š‘๐šŽ๐š ๐šŠ๐š• ๐š๐šŽ๐š‘๐š˜๐š˜๐š›๐š ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐ŸŽ‰

Ik mag het eindelijk aan jou vertellen!ย 

๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ ๐—ถ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑย 

Letterlijk! Want op het moment dat je dit leest ben ik neergestreken in ons appartement in Amsterdam.

Ik ga weer deels in Nederland zijn om les te gaan geven aan thuisbakkers zoals jij!

Het was al langer een wens van mij: LIVE workshops geven in Nederland.
En dat gaat binnenkort gebeuren.
Deze week ga ik op bezoek bij verschillende ambachtelijke bakkers in Nederland.
Om kennis te maken en om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om in hun bakkerij les te geven.ย 

Zo ga ik morgen naar mijn mentor biologisch bakker en oprichter van de Dutch Organic Baking School Gerard Hardeman.
In Wijk & Aalburg heeft hij een 100% glutenvrije bakkerij naast zijn ยดgewoneยด bakkerij Gerard & Suus gebouwd.
De ideale plek om 100% glutenvrije workshops te gaan geven!

We moeten de puntjes nog op de i gaan zetten, maar we hebben er beide zin in!

OPROEP
Heb jij of weet jij een bakkerij of een bakker die het leuk vindt om met mij samen te werken? Stuur deze mail dan naar hem/haar door. Of laat hem/haar een bericht sturen naar meel@marijebaktbrood.nl.

Ik ga je de komende tijd op de hoogte houden over de workshops (mรฉt en zonder gluten) die ik ga geven in Nederland.ย 

Wil je als eerste het nieuws vernemen รฉn speciale welkomstkorting ontvangen?
Geef je dan hier geheel vrijblijvend op๐Ÿ‘‡๐Ÿป

https://marijebaktbrood.nl/interesse-workshops-nederland/

Ik heb er enorm veel zin in!

Warme groet,ย 

Marije.

PS 1: Wat vind je van mijn nieuwe oude bakfiets?

Echt goed brood bakken is meer dan een recept volgen

Cursus Desembrood Bakken Mockup - Marije Bakt Brood

Alle fijne kneepjes ontdekken?

Met de tips, tricks & tutorials in de online cursussen brood bakken leer je op een eenvoudige en leuke manier (je eerste) brood te bakken! Je ontdekt in een online brood cursus:

  • Ambachtelijk brood bakken met maar 4 ingrediรซnten: meel of bloem, water, zout & gist of desem;
  • Alles over graansoorten, water, zout en rijsmiddelen;
  • Welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt (misschien heb je alles al in huis) en hoe je die gebruikt;
  • Welke deeg- en baktechnieken er zijn om voortaan met succes brood te bakken.


Bovendien kun jij wanneer je maar wilt mijn bakhulp inschakelen. Ik ben elke dag in de broodbakschool om thuisbakkers zoals jij een handje verder te helpen!