Marije Bakt Brood gaat lesgeven in Nederland πŸ‡³πŸ‡±

Marije geeft les in NL Marije Bakt Brood

Wil jij als eerste weten wanneer & waar? 

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Echt heel erg bedankt voor alle tips. Ik ben blij, ik ben echt zo blij als een kind als ik de deksel van de gietijzeren pan haal en zie hoe mooi het geworden is! Ik hoop dat dat niet verandert. Nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp, heb er veel aan gehad. 
Eline de Boer - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood

Groetjes,

Eline de Boer

Vandaag dit brood gebakken met de alle tips als inspiratiebron en ondersteuning. Het deeg kneden ging nog niet helemaal goed. Daar heb ik nog heel wat in te oefenen. 

De cursussen zitten super in elkaar en zijn duidelijk voor een ”leek” broodbakker. 

Marijke de Jong - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood
Groeten van een broodbak fan,

Marijke de Jong

Ik sta hier thuis niet bekend als de handy man. De tips ervaar ik als een zeer welkome ondersteuning in het leerproces. De aanschaf van het rijsmandje is een verbetering alsmede de deegschraper. Bedankt voor alles. Nu vind ik brood bakken echt “keileuk!”
Jos met pleister en zijn tweede zelf gebakken brood
Hartelijke groeten,
Jos Pieters

AAN DE BAK

Als er één goed moment is om gezonder eten te gaan maken en zelf aan de bak te gaan, dan is het nu!

Mijn naam is Marije Pelgrum Berghuis en het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen over de hele wereld succesvol en gezond brood te leren bakken.

Toen ik net begon met bakken, zijn er heel wat broodjes mislukt. Ik wist nog weinig over het bakproces en had nauwelijks ervaring. Pas na heel veel misbaksels en door les te nemen bij andere bakkers had ik het idee dat ik Γ©cht lekker brood kon bakken. 

En nu, een flink wat jaren later, geef ik zelf workshops over broodbakken! Wie had dat gedacht?! Wat ik maar wil zeggen: hang de handdoek niet te snel in de ring en neem les! 

Ga binnenkort met mij brood bakken, want ook jij kan leren om zelf geweldig lekker brood te maken!

Binnenkort in Nederland πŸ‡³πŸ‡±

Wil jij als eerste weten wanneer en waar Marije workshops gaat geven in Nederland? Schrijf je dan hier vrijblijvend in!

Marije geeft les in NL Marije Bakt Brood