arrow_drop_up arrow_drop_down
#spreadthelove | Liefde gaat door de maag, toch?

#spreadthelove | Liefde gaat door de maag, toch?

Broodbeleg <3 

Liefde gaat door de maag, toch? Daarom ben ik voor Valentijnsdag voor #spreadthelove op zoek naar het lekkerste plantaardige beleg voor op je (zelfgebakken) boterham. Wat is jouw favoriet? Ik verzamel de komende dagen alle recepten, bundel de top 7 met mijn eigen 7 favorieten en deel ze met jou, zodat je op 14 februari 14x puur & eerlijke inspiratie hebt om jouw geliefde mee te verrassen.

 De inzender van het meest originele broodbeleg wint op Valentijnsdag een cursus broodbakken naar keuze!

Doe je mee? Laten we elkaar inspireren! Stuur dan vòòr 10 februari jouw inzending van je favoriete broodbeleg op. Je leest er alles over op https://marijebaktbrood.nl/spreadthelove. En spread the word; delen van deze post bericht is lief!

#spreadthelove

#spreadthelove Marije Bakt Brood

Bob Heijnis
Door

Bob Heijnis

op 17 February 2021

Hallo Marije, Beetje late reactie maar wilde toch nog even reageren op de spreads. Ik heb ter vergeefs gezocht naar mijn favoriete spread als rechtgeaarde Nederlander in Spanje : pindakaas. Wat is er nou gemakkelijker als het maken van pindakaas : pinda’ s in de blender plus wat zout en Bob’s your uncle ! Vriendelijke groeten,, Bob

Marije Bakt Brood
Door

Marije Bakt Brood

op 18 February 2021

Ha Bob, Heerlijk pindakaas! Ik maak het ook zelf hier. Super makkelijk inderdaad. Zout is wel echt lekker ook erin, Ik zal gauw weer eens een potje maken! grt vanaf de andere kant van Málaga.

Reactie plaatsen