Pizza bakken in een handomdraai

Het zal je niet ontgaan zijn. We zijn afgelopen tijd druk geweest met broodbeleg, maar je kan natuurlijk ook een heerlijke pizza beleggen! Sterker nog: een pizza is gemaakt om te beleggen! Zelf bak ik ze regelmatig, uiteraard met zelfgemaakt deeg. 

PIZZA BAKKEN

Pizza bakken is niet erg ingewikkeld als je weet wat je doet. Alles wat je nodig hebt is sterke bloem, gist, olijfolie, zout en water. Kortom; de basis van een smakelijk brood. Lees het blog met Pepe en het succesrecept op mijn website: https://marijebaktbrood.nl/pepes-pizza-makkelijk-que-rica/.

Wil jij naast een pizza ook je boterham, stokbrood, crackers en meer brood lekker blijven beleggen? Download dan snel mijn receptenboekje met 14 verrukkelijke soorten plantaardig broodbeleg: #spreadthelove

Eet smakelijk! 

Pizza que rica Marije Bakt Brood


Echt goed brood bakken is meer dan een recept volgen

Cursus Desembrood Bakken Mockup - Marije Bakt Brood

Alle fijne kneepjes ontdekken?

Met de tips, tricks & tutorials in de online cursussen brood bakken leer je op een eenvoudige en leuke manier (je eerste) brood te bakken! Je ontdekt in een online brood cursus:

  • Ambachtelijk brood bakken met maar 4 ingrediënten: meel of bloem, water, zout & gist of desem;
  • Alles over graansoorten, water, zout en rijsmiddelen;
  • Welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt (misschien heb je alles al in huis) en hoe je die gebruikt;
  • Welke deeg- en baktechnieken er zijn om voortaan met succes brood te bakken.


Bovendien kun jij wanneer je maar wilt mijn bakhulp inschakelen. Ik ben elke dag in de broodbakschool om thuisbakkers zoals jij een handje verder te helpen!