Patisserie van de bakker - onweerstaanbaar lekker
22 april 2023 
in Bakkers
1 min. leestijd

Patisserie van de bakker - onweerstaanbaar lekker

Ik bofte dat ik afgelopen week precies op tijd in Amsterdam was om met Issa Niemeijer Brown te praten over onze gedeelde passie onder het genot van een kopje gember thee en ´Sablés au chocolat et fleur de sel´. Dat is een hele mond vol 😜 voor een heerlijk chocoladezandkoekje die vanochtend in de bakkerij gebakken was. “Dat koekje staat ook in het boek,” zei Issa bescheiden en zelfs een beetje blozend. Nergens voor nodig hoor, want die sablé was me toch lekker! Niet te zoet en vol van smaak. Chapeau!

Marije samen met Issa Niemeijer Brown - Marije Bakt Brood

Thuisgekomen heb ik eens op mijn gemak door het prachtige boek gebladerd. Wat een fijne recepten, mooie foto’s en handige illustraties. Toeval of niet? Het boek viel open op mijn guilty pleasure; speculaasjes. En er is ook een recept voor gevulde speculaas. Mijn geluk kan niet op. Daar maak ik graag een plaatsje voor vrij in mijn oven. Dat wordt binnenkort smullen!😋 

Eenvoud, structuur en smaak🌟

Wie wil dat nou niet?! Het nieuwste boek ‘Patisserie van de bakker’ van ambachtelijk bakker Issa Niemeijer Brown stroomt er van over. Het staat boordevol patisserie recepten die dagelijks gebakken worden in zijn bakkerij in hartje Amsterdam. In het boek gaat het vooral om de smaak, en niet om de vorm. Geen ingewikkelde recepten of ingrediënten, iedereen kan aan de bak.

➡️ Benieuwd naar het heerlijke boek Patisserie van de Bakker van Uitgeverij Brandt? Koop dan dit boek rechtstreeks bij de kleinere boekhandel bij jou in de buurt en niet online. Heb jij een mooi boek en de winkel om de hoek weer wat meer omzet ;)


✍🏻 Het boek is ook te koop bij de bakkerij Gebroeders Niemeijer in Amsterdam. Als je laat weten wanneer je komt, ligt er een gesigneerd exemplaar voor je klaar.

PS: deze post is niet gesponsord, ik zet uit liefde de bakkers van Gebroeders Niemeijer de bakkerij en Issa graag in de schijnwerpers 🌟

PS2: ze hebben een vacature voor een bakker en ze zoeken ook nog een winkelmedewerker, wie wil dat nou niet? solliciteer hier

Over de schrijver
Mijn naam is Marije en ik bak graag brood.

Voorkom de 10 meest gemaakte broodbak fouten! 

Download het GRATIS e-book met 10 praktische en eenvoudige TIPS om met succes mega lekker brood te bakken! Wat zal het heerlijk ruiken in je huis!
No opt-in form has been selected