- het ene brood lukt wel, maar de andere lijkt wel een baksteen
- je weet niet goed welk meel geschikt is voor goed brood
- je deeg is plakkerig, droog of juist vloeibaar
- het deeg is moeilijk te vormen en zakt in elkaar
- het gebakken brood is heel plat of vaal en bleekjes
- het deeg wil niet rijzen en je hebt geen idee hoe dat komt
- je zoekt broodbakinformatie en hebt geen overzicht meer
- je wilt gezond brood maken maar je weet niet hoe te beginnen
- je speltbrood smaakt heel vlak en flauw
- je vindt speltbrood uit de (brood-)winkel te duur
- je wilt graag precies weten wat er in je brood zit
Ik ontvang bijna dagelijks mails van cursisten met vergelijkbare problemen. En geloof me, ik ben hier zelf de afgelopen jaren ook allemaal tegenaan gelopen.
Maar inmiddels is dat verleden tijd en kan ik nu zonder problemen en met succes de heerlijkste broden. Met elke graansoort, in elke oven, waar ook ter wereld!
Hoe ik dit heb gedaan? Door les te krijgen van ervaren bakkers en door heel veel te oefenen in mijn bakstudio. Die bakkennis en ervaring geef ik met veel liefde aan jou door!