Uitnodiging voor Het Mediterrane Broodbakweekend

Je hebt er even op moeten wachten. Maar we mogen het eindelijk bekendmaken! Hierbij nodigen we jou persoonlijk uit om deel te nemen aan het Mediterrane Broodbakweekend op 3 en 4 juni aanstaande!

Ontdek in een weekend de heerlijkste traditionele broodrecepten van de landen rond de Middellandse zee. Ga samen met andere thuisbakkers 2 dagen aan de bak op een zomerse broodbakreis georganiseerd door de Dutch Organic Baking School.

Het mediterrane bakweekend is een unieke samensmelting van culturen met broodrecepten en eeuwenoude broodbak tradities.

Wat ga je doen in het Mediterrane Bakweekend?

In dit workshopweekend steek je de handen uit de mouwen.
Samen met 14 andere brood enthousiastelingen reis je via Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije, helemaal naar Israël. 

Je maakt zelf grote broden en kleine broodjes, stokbrood, platbroden en crackers.
Gist, poolish, desem. Je krijgt het allemaal in de vingers. 

Er is genoeg tijd om te socializen en broodbakervaringen uit te wisselen. 

Op zaterdag eten we aan het einde van de dag samen de zelfgemaakte pizza´s.
Op zondag is er na afloop, voor wie wil, de gelegenheid om een graanmolen te bezoeken.

Wil jij een bijzonder weekend mee maken en samen met ons op reis? 

Geef je dan snel op.
Het mediterrane broodbakweekend is een eenmalig evenement met maar 15 plaatsen.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Je hebt geen speciale broodbakervaring nodig om deel te nemen aan dit evenement. Iedereen is welkom.



🌟 Data: Zaterdag 3 juni van 13.00 - 19.00 met aansluitend pizza diner en zondag 4 juni van 10.00 - 15.00 uur, aansluitend een optioneel bezoek aan de graanmolen.

🌟 Locatie: Gerard & Suus (als altijd Biologische Bakkerij Hardeman), Wijk & Aalburg - voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

🌟 Prijs per persoon: €299 inclusief BTW, inclusief diner en lunch, koffie, thee en frisdrank.

🌟 Het is niet mogelijk om alleen de zaterdag of alleen de zondag te boeken.

🌟 Alle broodproducten die gemaakt worden bevatten gluten.

🌟 Sommige broodproducten worden gemaakt met zuivel.

🌟 Engelstalig - of deels Nederlandstalig (afhankelijk van de nationaliteiten van de deelnemers)

🌟 Op aanvraag: B&B overnachting in de buurt.


Je ontvangt (naast een onvergetelijk weekend):
🧡 2 dagen workshop met 3 gerenommeerde broodchefs
🧡 alle zelfgebakken broodproducten om mee naar huis te nemen
🧡 een e-book met alle unieke mediterrane broodrecepten
🧡 toegang tot het ambachtelijke online cursuspakket van Marije Bakt Brood t.w.v. €158 om thuis alles nog eens na te lezen wanneer het jou uitkomt (alleen in het Nederlands verkrijgbaar).

Geef je snel op bij de Dutch Organic Baking School.
https://www.dutchorganicbakingschool.com/product/mediterrane-bakweekend-3-4-juni-2023/
Voor meer informatie en boekingen neem je direct contact op met Corianne via info@dutchorganicbakingschool.com.

Tot in juni bij het mediterane broodbakweekend!

Warme groet,



Oren, Marije en Gerard.

Het internationale broodbakteam bestaat uit:


Gerard Hardeman  ( https://www.gerardensuus.nl/  - Nederland), 
Biologisch bakker en oprichter van Dutch Organic Baking School Gerard Hardeman reist over de hele wereld om bakkers te leren bakken met lokale granen. Ook komen bakkers vanuit alle windstreken naar zijn bakkerij in Wijk en Aalburg om de fijne kneepjes van het vak te leren. 


Oren Shmuely  (@breadlybakery - Israël) 

Oren Shmuely, psychotherapeut van beroep, heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. In 2016 is hij bij Gerard in de leer geweest. Inmiddels is Oren een gerenommeerde bakker die jaren op rij uitgeroepen is tot de beste zuurdesem bakker van Israël. Hij is wereldberoemd geworden met zijn moderne biologische en veelzijdige aanpak.  


Marije Pelgrum Berghuis  ( https://marijebaktbrood.nl  - Spanje) 
Vanuit haar bakstudio in Andalusie inspireert Marije thuisbakkers van over de hele wereld. Zij geeft ambachtelijke workshops broodbakken en online broodbakcursussen in haar broodbakschool Marije Bakt Brood. Geen gefriemel en brood bakken zonder poespas is kenmerkend voor haar enthousiaste manier van lesgeven.