gratis toegang tot de broodbakschool

GRATIS PROEFLES: Verbeter direct je broodbakvaardigheden 

Soms loopt het maken van brood niet zoals je zou willen. Je hebt je precies aan het recept gehouden en tóch is het deeg plakkerig en kun je er niks mee aanvangen. Hoe kan dat eigenlijk? Wat kun je dan nog doen? En beter nog, hoe kun je dat de volgende keer voorkomen?

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Schrijf je hieronder GRATIS in en je krijgt direct toegang tot de broodbakschool.

Mail mij maandelijks broodnodige inspiratie
Busbrood met planbrood - Top of Flop - Marije Bakt Brood
Margot Bakker de Bruin - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood
De video's zijn super handig en duidelijk. Ook de geschreven uitleg is heel duidelijk. Stap-voor-stap neemt Marije je mee door het proces en ze legt alles uit. Je begrijpt echt ook wat er gebeurt, in plaats van alleen maar wat ingrediënten bij elkaar gooien. 
Margot Bakker - de Bruin
Busbrood met planbrood - Top of Flop - Marije Bakt Brood

Top of flop?

Met deze tips & trucs tover jij met succes een luchtig brood op tafel!

AAN DE BAK

Als er één goed moment is om gezonder eten te gaan maken en zelf aan de bak te gaan, dan is het nu!

Mijn naam is Marije Pelgrum Berghuis en het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen over de hele wereld succesvol en gezond brood te leren bakken.

Toen ik net begon met bakken, zijn er heel wat broodjes mislukt. Ik wist nog weinig over het bakproces en had nauwelijks ervaring. Pas na een aantal maanden en heel veel misbaksels had ik het idee dat ik een echt lekker brood kon bakken. 

En nu, een aantal jaren later, geef ik zelfs online cursussen over broodbakken! Wie had dat gedacht?! Wat ik maar wil zeggen: hang de handdoek niet te snel in de ring! 

Ga lekker vaak brood bakken, want oefening baart echt kunst!

Marije bakt brood

Pas de waardevolle tips in de proefles direct toe!

Ontvang Gratis Proefles!

Ik geef je gratis een kijkje in mijn bakkerij, eh... de online broodbakschool. In de online broodbak cursussen ontdek je praktische oplossingen en leer je kijken naar het deeg. Je kunt met een beetje meer kennis je broodbakvaardigheden aanzienlijk verbeteren en een luchtig brood bakken in je eigen oven thuis.
Wat zal het binnenkort lekker ruiken in je huis!

50%
Geef mij een gratis voorproefje
Mail mij maandelijks broodnodige inspiratie
Leuk! Gratis toegang
GRATIS Proefles mockup - Onhandelbaar Deeg - Marije Bakt Brood
Echt heel erg bedankt voor alle tips en je snelle reactie per e-mail. Ik ben blij, ik ben echt zo blij als een kind als ik de deksel van de gietijzeren pan haal en zie hoe mooi het geworden is! Ik hoop dat dat niet verandert. Nogmaals bedankt voor al je hulp, heb er veel aan gehad. 
Eline de Boer - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood

Groetjes,

Eline de Boer

Vandaag dit brood gebakken met de online cursus als inspiratiebron en ondersteuning. Het deeg kneden ging nog niet helemaal goed. Daar heb ik nog heel wat in te oefenen. 

De cursussen zitten super in elkaar en zijn duidelijk voor een ”leek” broodbakker. 

Marijke de Jong - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood
Groeten van een broodbak fan,

Marijke de Jong

Ik sta hier thuis niet bekend als de handy man. De video’s ervaar ik als een zeer welkome ondersteuning in het leerproces. De aanschaf van het rijsmandje is een verbetering alsmede de deegschraper. Bedankt voor alle tips. Nu vind ik brood bakken echt “keileuk!”
Jos met pleister en zijn tweede zelf gebakken brood
Hartelijke groeten,
Jos Pieters

24/7

Altijd geopend en levenslang toegang

7000+

Enthousiaste cursisten

100%

Natuurlijke ingrediënten!

Vergroot vandaag je bakvaardigheden

  • Ontdek wat je kan doen met onhandelbaar deeg, want deeg weggooien is zonde!
  • Leer hoe je naar je deeg moet kijken én wat je kan doen!
  • Welke vaardigheden en bakbenodigdheden zou je kunnen inzetten? 
  • Hoe voorkom je de volgende keer onhandelbaar deeg? 
  • Inclusief praktische tips voor een luchtig brood met krokante korst!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Bezoek de online broodbakschool en bekijk vandaag nog de gratis proefles! 

Mail mij maandelijks broodnodige inspiratie
Desktop-Mockup Proefles Onhandelbaar Deeg Marije Bakt Brood