- het ene brood lukt wel, maar de andere lijkt wel een baksteen
- je weet niet goed welk meel je kan gebruiken in brooddeeg
- je deeg is plakkerig, droog of juist heel vloeibaar
- het deeg is moeilijk te vormen en zakt in elkaar
- het gebakken brood is heel plat of heel vaal en bleekjes
- het deeg wil niet rijzen en je hebt geen idee hoe dat komt
- je zoekt online broodbakinformatie maar hebt geen overzicht
- je wilt gezond brood maken maar je weet niet hoe te beginnen
- het brood smaakt heel flauw of chemisch
- je vindt glutenvrij brood heel duur
- je wilt graag weten wat je eet
Ik hoor bijna dagelijks vergelijkbare broodbakavonturen van mijn cursisten. En geloof me, ik ben hier zelf de afgelopen jaren ook allemaal tegenaan gelopen.
Maar inmiddels is dat verleden tijd en kan ik nu zonder problemen en met succes een luchtig en krokant glutenvrij brood bakken. Met elke glutenvrije meelsoort, in elke oven, waar ook ter wereld!
Hoe ik dit heb gedaan? Door les te krijgen van een ervaren glutenvrije en biologische bakker en door heel veel te oefenen. Die kennis en ervaring geef ik nu aan jou door!