Voorkom de 10 meest gemaakte broodbak fouten!

  • Verbeter vandaag je broodbak kennis
  • Zeg dag tegen misbaksels met deze 10 tips
  • Ontdek welke broodbak tips jij nog niet weet

Ontvang dit e-book met 10 tips helemaal gratis. Dat wordt smullen!

Mail mij maandelijks broodnodige inspiratie
10 tips om eenvoudig zelf mega lekker brood  te bakken - ebook - Marije Bakt Brood

10.000+

keer gedownload

10

praktische tips

24/7

direct in je meelbox
Marije Bakt Brood selfie met epi en busbrood

Mijn naam is Marije Pelgrum Berghuis en het is mijn missie om jou als enthousiaste thuisbakker het allerlekkerste brood te laten bakken.

Toen ik net begon met bakken, zijn er heel wat broodjes mislukt. Ik wist nog weinig over het bakproces en had nauwelijks ervaring.

Pas na heel veel misbaksels ben ik cursussen en workshops gaan volgen bij (Meester)-bakkers en vele broodbakchefs. Zij hebben mij geleerd hoe je écht lekker op een ambachtelijke manier brood kan maken. 

En nu, een aantal jaren later, geef ik zelf online cursussen over broodbakken! Wie had dat gedacht?!

Gooi de handdoek niet te snel in de ring als je brood mislukt. Gebruik mijn 10 tips om voortaan écht lekker brood te maken. Je kunt er direct mee aan de bak. Waar wacht je nog op?

Wat thuisbakkers me schrijven

Zelf brood bakken - Jos met pleister en zijn tweede zelf gebakken brood- Hoe bak ik brood?

Zeer welkome tips

"Ik sta hier thuis niet bekend als de handy man. De tips ervaar ik als een zeer welkome ondersteuning in het leerproces. Bedankt voor alles. Nu vind ik brood bakken echt “keileuk!


Hartelijke groeten,
Jos Pieters

Annemarie van der Schoot - Trotse thuisbakker

Hét ei van Columbus

De tip die me erg geholpen heeft is die van de warme plaatsen om het brood te laten rijzen. Ik was al aan het bedenken waar ik dat zou moeten gaan doen. De glazen met warm water was het mij hét ei van Columbus, beetje uitproberen met de temperatuurmeter maar dat was verder geen enkel probleem. Verder staat alles zo duidelijk beschreven dat het, denk ik toch, voor iedereen zou moeten lukken!

Lieve groet,

Anne Marie van der Schoot

Ik heb vandaag dit brood gebakken met de alle tips als inspiratiebron en ondersteuning. De tips zijn erg duidelijk voor een ”leek” broodbakker. Het deeg kneden ging vandaag nog niet helemaal goed. Daar heb ik nog heel wat in te oefenen. 

Groeten van een broodbak fan,

Marijke de Jong

Selfie met brood. Bedankt voor je tips. Het ging helemaal goed nadat ik de temperatuur tijdens het rijzen  lager heb gemaakt. Mijn eerste brood is klaar en heel erg lekker. Bedankt voor de super goede tips om brood te maken.

Nynke van der Werff - trotse thuisbakker Marije Bakt Brood
Groet van Nynke van der Werff
Echt heel erg bedankt voor alle tips. Ik ben blij, ik ben echt zo blij als een kind als ik de deksel van de gietijzeren pan haal en zie hoe mooi het geworden is! Ik hoop dat dat niet verandert. Nogmaals heel erg bedankt voor al je tips, heb er veel aan gehad. 
Eline de Boer - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood

Groetjes,

Eline de Boer

Om super trots op te zijn

Dit e-book mag jij niet missen

Ontvang 10 gratis broodbak tips

  • Onmisbaar voor iedere thuisbakker
  • Je kan er direct mee aan de bak
  • Meer dan 10.000 thuisbakkers zijn er blij mee
10 tips om eenvoudig zelf mega lekker brood  te bakken - ebook - Marije Bakt Brood