TESTBAKKERS GEZOCHT

Wil jij samen met mij aan de glutenvrije bak?

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Wat geweldig dat je je wilt aanmelden als glutenvrije testbakker van Marije Bakt Brood. Jouw betrokkenheid is heel waardevol voor mij en ook voor alle thuisbakkers in de dop, die straks de door jou beoordeelde Cursus Glutenvrij Brood Bakken gaan volgen. Lees goed de informatie op deze pagina door. Heb je er zin in? Meld je dan onderaan deze pagina snel aan!
De tips, tricks & tutorials in deze unieke glutenvrije broodbakcursus helpen je op weg als je net begint met het bakken van glutenvrij brood of succesvoller glutenvrij brood wilt leren maken.
Glutenvrij brood met zwart sesamzaad met handen, cursus van Marije Bakt Brood

Wat ga je doen?

1. Je bekijkt tussen 10 en 19 september het gehele cursusmateriaal EN bakt minimaal 2 glutenvrije broodproducten. Gewoon thuis in je eigen oven, wanneer het jou uitkomt, volgens de aanwijzingen in het online lesmateriaal. 
Je mag zelf 2 glutenvrije recepten kiezen:

 • Zaden - en pittenbrood
 • Boekweitbrood
 • Haverbrood
 • Kikkererwtenbrood
 • Pitabroodjes
 • Pizza
 • Crackers

  2. Je geeft vóór 20 september je ongezouten mening over de cursus én de 2 recepten via een online evaluatieformulier. Ik wil graag weten of alles duidelijk is en ook wat je ervan vindt.

3. Je maakt foto´s van je versgebakken broden (broodselfies!) om te delen op sociale media.

4. Je smult lekker van je zelfgebakken glutenvrije broden! 

verschillende-glutenvrije-granen-Marije-Bakt-Brood

Wat heb je nodig?

Alle recepten zijn op basis van gist en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten of hebben veganistische vervangingen. Wellicht heb je alles al in huis! Je hebt verder een oven nodig en wat basis keukenspullen, waaronder een bakblik. Voordat je gaat bakken, stuur ik je een boodschappenlijstje om met succes glutenvrij brood te bakken. Zo begin je goed voorbereid aan de bak.

Je hoeft helemaal geen glutenvrij dieet te volgen of ervaring te hebben met broodbakken om je aan te melden. Iedereen kan het leren. Een gezonde interesse om met succes glutenvrij brood te leren bakken is een must!

Glutenvrij brood in handen Marije Bakt Brood

Wat krijg je van mij?

Als eerste van de wereld krijg je   GRATIS en onbeperkt toegang   tot de online glutenvrije cursus brood bakken ter waarde van €159. Ik geef je exclusieve toegang in de testfase en na de lancering kun jij gratis blijven genieten van deze unieke cursus. Je kunt de online broodbakschool blijven bezoeken, zo vaak en wanneer je maar wilt! 

Hoe word je testbakker?

 • Check even in je agenda of je tussen 10 en 19 september voldoende tijd hebt om het cursusmateriaal helemaal door te nemen en in ieder geval twee broodproducten te bakken. Je kan zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. De broodbakschool is 25/7 geopend.
 • Vul snel het aanmeldformulier hieronder in. Ik selecteer op motivatie, dus zorg dat je me overtuigt! ;)

Meld je vóór maandag 6 september aan!

Op dinsdag 7 september maak ik de 12 glutenvrije testbakkers op Facebook & Instagram bekend. Zij ontvangen dan per mail een boodschappenlijstje en informatie over wat ze verder nodig hebben.

Alle geselecteerde testbakkers krijgen vervolgens op vrijdag 10 september de inloggegevens voor de broodbakschool en een handige instructie om daarna aan de bak te gaan!

Voor de niet-geselecteerde testbakkers heb ik ook iets lekkers in petto. Dus meld je snel aan!

Heb je nog vragen? Meel ze naar me via glutenvrij@marijebaktbrood.nl

Marije selfie met gebakken glutenvrij brood - Marije Bakt Brood

Meld je hier aan!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
arrow_drop_up arrow_drop_down