E-book + Video

Soepel deeg in een handomdraai

Duik in De Kunst van het Kneden.
Ontdek al mijn fijne kneepjes en zeg vaarwel tegen onhandelbaar deeg en compacte broden!

Ennehh, je hebt er geen kneedmachine voor nodig! 

Example image

Fijne kneepjes van een pro

Ontvang waardevolle kneedtips uit de eerste hand!

Example image

Direct resultaat

Maak voortaan soepel deeg in een handomdraai!

Example image

Zonder kneedmachine

Met jouw handen en goede zin duik je in warm zacht deeg!

Even voorstellen

Marije, jouw broodbakdocent

Mijn naam is Marije en in mijn online broodbakschool neem ik je stap-voor-stap mee in het ambacht van zelf brood bakken. Op een heldere en laagdrempelige manier ontdek jij de fijne kneepjes van het bakkersvak!

Ik leerde pas écht goed brood bakken door mee te lopen bij Meesterbakker Robèrt van Beckhoven, Levine van Doorne, Edwin Klaasen en vele anderen. Die kennis en vaardigheden geef ik met veel enthousiasme aan jou door.

In mijn broodbakschool ervaar je dat het helemaal niet moeilijk is om zelf brood te bakken; echt iedereen het leren. Je hoeft echt geen doorgewinterde bakker te zijn om zelf brood te kunnen bakken dat fantastisch smaakt.

Example image

E-book + Video

De Kunst van het Kneden

Goed luchtig brood begint bij goed ontwikkeld brooddeeg.
Kneden is één van de essentiële stappen.

Veel thuisbakkers hebben geen idee hoe je brooddeeg moet kneden.

Ik zie het vaak tijdens mijn workshops.
Sommige deelnemers aaien, duwen of prikken in het deeg.

En gaan er lekker mee friemelen.
Dat is een lekker gevoel, maar je bakt er geen beter brood mee.

Ook zijn veel cursisten verbaasd over de kneedtijd. 

Het duurt namelijk veel langer dan je denkt (of wilt).

In deze online special neem ik je mee in de wereld van het kneden van deeg.
En deel al mijn fijne kneepjes met jou!
Zodat jij straks in een handomdraai soepel deeg kneedt!

Waar wacht je nog op?!

Example image

Mies Wilbrink

Culiefhebber

Het enthousiasme spat ervan af!

Geweldig leuk geschreven met hier en daar humor. Zo leuk om te lezen! Mooie video's waarin ook weer jouw enthousiasme te zien is.

Ik vond het heel prettig om te bekijken. Je legt alles duidelijk uit en je krijgt zin om een brood te gaan bakken!!!

E-book + Video

De Kunst van het Kneden

In deze special neem ik je mee in de wereld van het kneden van deeg. Is het broodnodig of eigenlijk overbodig?

Stap 1

Ontdek de fijne kneepjes

Veel thuisbakkers kijken er reikhalzend naar uit.

Het moment waarop ze eindelijk met hun handen in het deeg duiken.
Het gevoel van warm zacht deeg tussen je vingers is echt hemels!

Eenmaal aan het kneden rijzen er allerlei vragen: 

🤷🏻‍♀️ Doe ik het wel goed?

🤷🏻‍♂️ Hoe lang moet ik kneden?

🤷🏻 Wat een plakkerig deeg, moet er geen bloem bij?

Op alle nijpende vragen krijg je antwoord.

Voortaan soepel deeg kneden in een handomdraai?

Stap 2

Bekijk zo vaak je maar wilt

Er zijn heel veel verschillende technieken om te kneden.
Iedere bakker waar ik les van had deed het nét weer even anders.

Met één hand of met twee. Rechtdoor, linksom draaien of rechtsom.
Ik heb het allemaal gezien.

In de online broodbakschool ontdek je mijn methode om in een handomdraai soepel deeg te kneden. Bekijk het lesmateriaal wanneer en zo vaak je maar wilt! Zonder irritante reclames. Handig hè?

Stap 3

Soepel deeg een handomdraai

Zin om te gaan kneden?
Pas alle fijne kneepjes direct toe.
Je zal zien hoe je met vertrouwen in een handomdraai soepel deeg kneedt.
En je kan er prachtig doorheen kijken!
Wat voelt dat heerlijk zacht!

Antwoord op al jouw nijpende vragen

Ervaringen

Deze Trotse Thuisbakkers gingen jou al voor

"De uitleg is helder en de begeleiding warm en hartelijk. Het maakproces is ook fantastisch, alles op de hand!"

Loes Meijer

"Duidelijke beschrijving, aangevuld met filmpjes waarin broodbakkersgeheimen worden gedeeld. Marije doet er alles aan om van jouw broodbakervaring een succes te maken! TOP!"

Benedicte Vandendriessche

"Ik bak al jaren brood, met Marije's tips is het voor het eerst goed gelukt!
Echt heel fijn!"

Sjoerd Dijkstra

Wat andere thuisbakkers me schreven...

Veelgestelde vragen


Ik heb nog nooit met succes brood gebakken, Is de Kunst van het Kneden dan wel geschikt voor mij?
Ja, dit is onmisbare basiskennis voor elke thuisbakker die met succes luchtig brood wil bakken. Het e-book en de video zijn speciaal samengesteld voor thuisbakkers zoals jij. Je hoeft geen voorkennis te hebben of bakervaring om ermee aan de slag te gaan.


Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan de Kunst van het Kneden?
Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan mijn tips, tricks en tutorials. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je nieuwe kennis en/of vaardigheden zult ontdekken. Deze kneedkennis is onmisbaar voor elke thuisbakker.

Is de Kunst van het Kneden een complete broodbakcursus?
Nee, de Kunst van het Kneden is een e-book plus een video. Je ontvangt direct toegang tot de broodbakschool waar alles voor je klaar staat. Voor wie een stapje verder wil gaan en meer wil weten over brood bakken zijn er aansluitend diverse broodcursussen te volgen.

Heb ik speciale machines nodig om te kneden?
Nee, alleen je handen en goeie zin. Ouderwets hè? Als je een (broodbak-)machine hebt dan kun je die wel gebruiken. Want waarom zou je die laten verstoffen? Je ontdekt hoe je ze in kan zetten en waar je op moet letten. Wel zo handig toch?


Ik eet geen gluten, heb ik dan wel iets aan de Kunst van het Kneden?
Deze special gaat over kneden. Dat is niet van toepassing op glutenvrij deeg. Wel zijn er glutenvrije broodcursussen die ik speciaal voor jou samengesteld heb.

Hoe krijg ik toegang tot de broodbakschool?
Je ontvangt een mail met daarin de instructies met DIRECT toegang tot de Kunst van het Kneden. Zodat jij direct aan de slag kunt of het later nog eens wil nalezen. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24 uur per dag te bereiken in de broodbakschool. En ik ben er ook, elke dag! Gezellig hè?

Hoe vaak kan ik het lesmateriaal bekijken?
Zo vaak en wanneer je maar wilt, de broodbakschool is alle dagen open. Het lesmateriaal blijft altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan. Alles overzichtelijk bij elkaar in de broodbakschool.
Waar wacht je nog op?!

Start nu direct!

Binnen 5 minuten al beginnen in de broodbakschool!

zonder abonnement of irritante reclames