arrow_drop_up arrow_drop_down

Proefles 'Wat doe je met onhandelbaar deeg?' (gratis toegang)

Ontdek handigheidjes om succesvoller brood te bakken!

In mijn online cursussen geef ik tips & tutorials rondom alles wat met brood bakken te maken heeft. Je kunt met een beetje meer kennis je bakvaardigheden aanzienlijk verbeteren en een luchtig brood bakken in je eigen oven thuis.

Soms loopt het maken van brood niet zoals je zou willen. Je hebt je precies aan het recept gehouden en tóch is het deeg plakkerig en kun je er niks mee aanvangen. Hoe kan dat eigenlijk? Wat kun je dan nog doen? En beter nog, hoe kun je dat de volgende keer voorkomen?

In deze gratis online proefles geef ik je een kijkje in mijn bakkerij, eh... de online broodbakschool. Ik geef in de online broodbak cursussen praktische oplossingen en leer je kijken naar het deeg. Ze zijn bedoeld ter inspiratie om beter brood te bakken in je eigen oven thuis. Wat zal het binnenkort lekker ruiken in je huis!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Schrijf je hieronder in en ga direct helemaal gratis de proefles volgen in de online broodbakschool. 

50%
Geef mij die gratis proefles
Mail mij maandelijks broodnodige inspiratie
Ja, ik wil die gratis proefles
3 devices mockup Gratis Proefles Marije Bakt Brood
Margot Bakker de Bruin - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood
De video's zijn super handig en duidelijk. Ook de geschreven uitleg is heel duidelijk. Stap-voor-stap neemt Marije je mee door het proces en ze legt alles uit. Je begrijpt echt ook wat er gebeurt, in plaats van alleen maar wat ingrediënten bij elkaar gooien. 
Margot Bakker - de Bruin

AAN DE BAK

Als er één goed moment is om gezonder eten te gaan maken en zelf aan de bak te gaan, dan is het nu!

Mijn naam is Marije Pelgrum Berghuis en het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen over de hele wereld succesvol en gezond brood te leren bakken. We leven in een bijzondere periode. 

Toen ik net begon met bakken, zijn er heel wat broodjes mislukt. Ik wist nog weinig over het bakproces en had nauwelijks ervaring. Pas na een aantal maanden en heel veel misbaksels had ik het idee dat ik een echt lekker brood kon bakken. 

En nu, een aantal jaren later, geef ik zelfs online cursussen over broodbakken! Wie had dat gedacht?! Wat ik maar wil zeggen: hang de handdoek niet te snel in de ring! 

Ga lekker vaak brood bakken, want oefening baart echt kunst!

Marije bakt brood

Deze proefles is zo waardevol voor alle thuisbakkers dat ik je gratis toegang geef. Deel jij deze link met anderen? 

Echt heel erg bedankt voor alle tips en je snelle reactie per e-mail. Ik ben blij, ik ben echt zo blij als een kind als ik de deksel van de gietijzeren pan haal en zie hoe mooi het geworden is! Ik hoop dat dat niet verandert. Nogmaals bedankt voor al je hulp, heb er veel aan gehad. 
Eline de Boer - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood

Groetjes,

Eline de Boer

Vandaag dit brood gebakken met de online cursus als inspiratiebron en ondersteuning. Het deeg kneden ging nog niet helemaal goed. Daar heb ik nog heel wat in te oefenen. 

De cursussen zitten super in elkaar en zijn duidelijk voor een ”leek” broodbakker. 

Marijke de Jong - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood
Groeten van een broodbak fan,

Marijke de Jong

Ik sta hier thuis niet bekend als de handy man. De video’s ervaar ik als een zeer welkome ondersteuning in het leerproces. De aanschaf van het rijsmandje is een verbetering alsmede de deegschraper. Bedankt voor alle tips. Nu vind ik brood bakken echt “keileuk!”
Jos met pleister en zijn tweede zelf gebakken brood
Hartelijke groeten,
Jos Pieters
18.000+

Pagina bezoeken per maand

600+

Enthousiaste cursisten

47

Praktische instructie video´s

Vergroot vandaag je bakvaardigheden

  • Ontdek wat je kan doen met onhandelbaar deeg, want deeg weggooien is zonde!
  • Leer hoe je naar je deeg moet kijken én wat je kan doen!
  • Welke vaardigheden en bakbenodigdheden zou je kunnen inzetten? 
  • Hoe voorkom je de volgende keer onhandelbaar deeg? 
  • Inclusief praktische tips voor een luchtig brood met krokante korst!


NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Bezoek de online broodbakschool en doe vandaag nog de gratis proefles Onhandelbaar Deeg

50%
Geef mij gratis toegang
Mail mij maandelijks broodnodige inspiratie
Geef mij gratis toegang >
Desktop-Mockup Proefles Onhandelbaar Deeg Marije Bakt Brood