FEEST AANBIEDING
FEEST AANBIEDING
FEEST AANBIEDING
Kies een broodcursus en ga aan de bak!
Met deze eenvoudige basis broodcursus ontdek je stap-voor-stap hoe je luchtig tarwebrood kunt bakken. Zonder broodverbeteraars of ingewikkelde bakbenodigdheden. Voor iedere thuisbakker die vanaf vandaag met succes écht lekker brood wil bakken.
Cursus desembrood maken
Maak zelf een actieve desemstarter om daarna heerlijk desembrood te gaan bakken! Bak voortaan goed verteerbaar brood met maar 3 natuurlijke ingrediënten: meel of bloem, water en een beetje zout!
"Ik had al zo vaak van die mooie luchtige broden voorbij zien komen met zo'n prachtig oor er aan. Ik dacht dat dat misschien een beetje te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Maar ik heb dankzij de online cursussen eindelijk zo'n brood gebakken! En hij was heerlijk!
Dankzij de broodcursussen heb ik zoveel tips gekregen dat ik nu al zoveel verschillende heerlijke broden heb gebakken! Mijn familie is er ook erg blij mee dat ik de cursus ben gaan volgen".
Nicole de Grote - blije cursist ambachtelijk brood bakken
Cursussen spelt & oergranen in de hoofdrol
Met deze unieke broodcursus ontdek je stap-voor-stap hoe je speltbrood bakt met gist. Zonder broodverbeteraars of ingewikkelde bakbenodigdheden. Voor iedere thuisbakker die met succes écht lekker speltbrood wil bakken.
Spelt - DESEM
Met deze online cursus maak je in een handomdraai heerlijke desembroden met spelt & andere oergranen. Met maar 3 natuurlijke ingrediënten: meel of bloem, water en een beetje zout!
“De recepten zijn zeer helder qua inhoud en de video's zijn van goede kwaliteit. Deze cursus heeft mij veel meer inzicht gegeven in het bakken met spelt. Ben nog lang niet uitgebakken na deze cursus!”
Warme groeten vanuit Friesland!
Eric Jongsma - thebeardedbaker_nl (bekend van HHB)
Bak met succes de heerlijkste glutenvrije broden. Met deze basiscursus glutenvrij brood bakken ontdek je alle vaardigheden om iedere dag vers brood te bakken! Alle recepten zijn op basis van gist (desem opties mogelijk) en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten of hebben veganistische vervangingen.
Cursus glutenvrij EXTRA
Ontdek de heerlijke wereld van glutenvrije pizza's, pitabroodjes en crackers! Ontvang deze cursus met heel veel extra´s om met succes aan de bak te gaan. Alle recepten zijn op basis van gist (desem opties mogelijk) en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten of hebben veganistische vervangingen.
"Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!"
Lenneke Corsten - enthousiaste glutenvrije thuisbakker
Speciale feestuitgave van Marije Bakt Brood.
15 feestelijke broodrecepten met tarwe en spelt voor iedereen die wat te vieren heeft:
✨ Meesterlijke croissants
✨ Zachte spikkelbroodjes
✨ Feestelijk stokbrood
✨ Fougasse met salie
✨ Vega gehaktbroodjes
✨ Olijven-walnootbrood
✨ Kerstboom breekbrood
✨ Portobello Wellington
✨ Choco-hazelnoot babka
✨ Luxe krentenbollen
✨ Klassieke apfelstrudel
✨ Kleverige kaneelbroodjes
✨ Bosbessen scones
✨ Feestbrood met spijs
✨ De allerlekkerste oliebollen
Ook als kassakoopje verkrijgbaar bij aanschaf van een basis broodcursus of desem brood cursus.
Feestelijk geprijsd voor maar €9,90!
MEGA DECEMBER DEAL
bespaar nu 54% en ontvang direct toegang tot 6 broodcursussen
MEGA voordelig: 6 broodcursussen
Leer broodbakken als een pro en ontdek alle broodgeheimen. Ontvang direct toegang tot 6 online broodcursussen:
Bespaar direct €€€ met deze meest voordelige combinatieaanbieding
MEGA voordelig geprijsd : van €424 voor €197!
"Ik probeerde al jaren brood te bakken en dat was me nog niet gelukt, omdat ik de kleine kneepjes niet kende. Het gaat nu dankzij de cursussen steeds beter. Mijn grootste succes was mijn kerstbrood met zelfgemaakte amandelspijs."
Ellen Warger - enthousiaste thuisbakker
Ik heb nog nooit (met succes) brood gebakken, is een online cursus dan wel geschikt voor mij?
Als je nog niet zo vaak brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan is de basiscursus brood bakken écht iets voor jou. Je begint met deeg maken van gemalen tarwe, water, zout en gist. Om met heel eenvoudige bakmiddelen er heerlijk witbrood en volkorenbrood mee te bakken. Heb je dat helemaal in de vingers, dan kun je met vertrouwen alle soorten gistbrood bakken. Een volgende stap is dan brood bakken met desem of met spelt. En kom je er niet helemaal uit, dan ben ik in de broodbakschool om je verder te helpen!
Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan een online broodcursus?
Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Ik onthul in de online cursussen al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet dat je, omdat andere thuisbakkers me dat schrijven, nieuwe warenkennis en/of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten smaken verrukkelijk en jouw broden zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?
Wanneer start een broodbakcursus?
Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw cursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is 24/7 te bereiken in de broodbakschool.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursussen?
Alle broodcursussen zijn inclusief 1 jaar lidmaatschap van de broodbakschool. Daarna kun je jouw toegang en mij als vraagbaak voor een kleine jaarbijdrage (€19,90) verlengen.
Kan ik de cursussen in termijnen betalen?
Iedere broodcursus kan in 3 termijnen betaald worden. Je krijgt na betaling van de eerste termijn DIRECT toegang tot AL het lesmateriaal. Zo kun jij zelf bepalen met welke broodcursus je wilt beginnen. Wat zal het lekker ruiken in je huis?!
Is er een niet goed, geld terug garantie?
Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of het cursuspakket bij je past. Brengt een broodcursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!