Danique met glutenvrije boterham - header - Marije Bakt Brood 1920*500

Écht lekker glutenvrij brood?

Je maakt het in een handomdraai. Bespaar vele €€€ en ga zelf aan de bak! 

Graanbarista Marije onthult al haar geheimen om écht lekker glutenvrij brood te bakken. Volg het complete glutenvrije cursuspakket en bak voortaan heerlijk glutenvrij brood. Of pizza´s of pitabroodjes. De keuze is aan jou!


Marije zal jou, in haar ontspannen enthousiasmerende stijl, met vertrouwen én succes de heerlijkste broden laten bakken. Wat zal het lekker ruiken in je huis!


🎥 13 video´s, 77 lessen

📖 32 glutenvrije meelsoorten in een handig e-book

🍞 10 unieke succesrecepten


Al haar tips om écht goed brood te bakken. En kom je er niet helemaal uit? Marije is er persoonlijk om je verder te helpen.

Glutenvrij brood in handen Marije Bakt Brood

Marije met glutenvrij brood in bakblik - Marije Bakt Brood

  Zeg vaarwel tegen glutenvrij brood dat naar karton smaakt en zo zwaar is als een baksteen. Geniet vanaf vandaag van heerlijke en voedzame glutenvrije broden die je helemaal zelf hebt gemaakt!

  Ontdek hoe je zelf met 100% natuurlijke ingrediënten heel eenvoudig een gezond en knapperig glutenvrij brood kunt bakken.

  Je hoeft geen ervaring te hebben met broodbakken of kennis te hebben van glutenvrij bakken. Ook heb je geen warenkennis nodig, alleen een passie voor lekker eten en zelfgemaakt brood. Glutenvrij brood is echt heerlijk, ook voor wie niet per se glutenvrij hoeft te eten.

  We gaan samen aan de bak!

Marije Bakt Brood icon stap-voor-stap
Bak zonder broodbakervaring met de overzichtelijke stap-voor-stap broodbaksuccesmethode.
Marije Bakt Brood icon 24/7
Je hebt direct, altijd en levenslang toegang! Leer glutenvrij brood maken wanneer het jou uitkomt!
Marije Bakt Brood icon vraagbaak
Marije helpt je een handje in de broodbakschool én met persoonlijk bakadvies via de meel!

Toen ik begon met glutenvrij broodbakken, was ik allesbehalve relaxed. Reuze spannend vond ik het allemaal. Ik wist niks van glutenvrije meelsoorten en ik vroeg me steeds af of ik het ooit wel in de vingers zou krijgen. Want het rijzen gaat zo snel. Vergeet ik niks? Staat de oven wel aan? Hoe lang moet glutenvrij brood eigenlijk bakken?

Ik surfte me suf om aan alle informatie te komen, volgde online cursussen zonder het gewenste resultaat. Tot dat een glutenvrije bakker uit Nederland naar mijn bakstudio kwam om mij de kneepjes van het vak te leren. Tot op de dag van vandaag leer ik bij via bevriende bakkers en internationale bakblogs en ontdek ik nieuwe dingen in broodbakland die ik graag met je deel.

In mijn glutenvrije online cursussen deel ik niet alleen mijn zelf ontwikkelde stap-voor-stap methode, maar ook waardevolle achtergrondinformatie met je. Je gaat dus niet alleen een knapperig glutenvrij brood maken, maar je leert ook hoe je daarna volop kan variëren door te kiezen voor de juiste natuurlijke ingrediënten.

 • het ene brood lukt wel, maar de andere lijkt wel een baksteen
 • je deeg is plakkerig, droog of juist heel vloeibaar
 • het gebakken brood is heel plat of heel vaal of bleekjes
 • het deeg wil niet rijzen en je hebt geen idee hoe dat komt
 • het brood smaakt naar karton of heel flauw
 • elke keer bij de kassa reken je vele €€€ af
 • je wilt geen chemische producten eten

Ik hoor bijna dagelijks vergelijkbare broodbakavonturen van mijn cursisten. En geloof me, ik ben hier zelf de afgelopen jaren ook allemaal tegenaan gelopen.

Maar inmiddels is dat verleden tijd en kan ik nu zonder problemen en met succes een luchtig en krokant glutenvrij brood bakken. Met elke glutenvrije meelsoort, in elke oven, waar ook ter wereld!

Hoe ik dit heb gedaan? Door zelf les te krijgen van een super ervaren glutenvrije én biologische bakker. En door heel veel te oefenen. Al mijn kennis en ervaring geef ik nu aan jou door!

Met de tips, tricks & tutorials in de online cursus glutenvrij brood bakken leer je op een eenvoudige en leuke manier (je eerste) glutenvrije brood te bakken! Het complete pakket bestaat uit:

1. Introductie : Wat is gluten en wat is een goed glutenvrij brood?

2. Waarom je eigen brood bakken?

3. Ingrediënten: Wat heb je nodig? Alles over glutenvrij meel, bind- en verdikkingsmiddelen, water, zout en gist. Tips voor bij het shoppen. E-book met 32 glutenvrije meelsoorten. 

4. Bakbenodigdheden: Welk bakblik kan ik jou aanbevelen en hoeveel deeg past daar in?

5. Het bakproces in 6 eenvoudige stappen, zodat jij overzichtelijk aan de bak kan.

6. Aan de bak met 10 succes-recepten (brood, pizza, pitabroodjes, crackers & koekjes).

7. Veel baktips en handigheidjes om met succes glutenvrij te bakken.

8. BONUS: Uitnodiging om lid te worden van de glutenvrije thuisbakkers - community.

9. Kom je er niet uit? Dan ben ik elke dag in de broodbakschool om je een handje te helpen.

De glutenvrije recepten zijn allemaal te maken zonder:

❌ gluten of glutenvrije tarwe

❌ soja

❌ maïs

❌ lactose of melkeiwit

❌ boter

❌ ei

❌ noten

❌ suiker

Alle recepten zijn op basis van gist (desem opties mogelijk) en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten of hebben veganistische vervangingen. Wellicht heb je het meeste al in huis!

 • havermeel + havervlokken
 • boekweitmeel + boekweitkorrels
 • teffmeel
 • kikkererwtenmeel
 • lijnzaad
 • zaden & pitten
 • gist
 • zout

Alle meelsoorten kunnen worden vervangen door een andere meelsoort. Bij de cursus zit een handige tabel met 32(!) glutenvrije meelsoorten. Dus iedereen kan aan de bak!

Een absolute aanrader

Niet alleen is het succes van heerlijk GV brood een goede reden. Ook omdat Marije je meeneemt in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Het maakt van bakken van brood een feestje (en daarna het eten nog meer!).

Aline testbakker glutenvrij
Aline Haverkamp

Cursus voor iedereen!

Met deze cursus is het bakken van een glutenvrij brood een eitje. Met de duidelijke recepten, instructievideo’s en beschrijving kan het niet misgaan. Een goed glutenvrij brood maken is met deze broodbakcursus voor iedere thuisbakker mogelijk.

Jan Jansen testbakker glutenvrij - Marije Bakt Brood
Jan Jansen (met kleindochters)

Na 3 jr écht lekker brood

Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!

Lenneke Corsten testbakker Cursus Glutenvrij Brood Bakken - Marije Bakt Brood
Lenneke Corsten
Ilse Degryze - Trotse Thuisbakker Marije Bakt Brood

"Na een jarenlange zoektocht naar bakkers met brood zoals ik die in mijn kindertijd in het dorp kende was ik diep ontgoocheld! Broodmixen brachten me geen voldoening, en zelfstudie maakte me onzeker. Door allerlei termen en formules zonder uitleg. 

Maar de online broodbakcursus van Marije Bakt Brood is zeer geslaagd: duidelijk, transparant, secuur en vooral met veel passie, geduld en liefde. Marije maakt van elke twijfelaar een succesvolle starter!"


Ilse Degryse met kinderen

Ja! Leer mij alle fijne kneepjes!

Complete cursus glutenvrij brood bakken - Marije Bakt Brood

Unieke cursus glutenvrij brood bakken

Ontdek de wereld van glutenvrije broodproducten bakken. Met dit complete cursuspakket leer je stap-voor-stap een knapperig glutenvrij brood, pizza´s, pitabroodjes en krokante crackers bakken. Glutenvrij, sojavrij, lactosevrij, maïsvrij, suikervrij & 100% plantaardig. Profiteer van de korting en ga direct aan de slag.  

Deze complete aanbieding bestaat uit :

 • 74 lessen in 14 overzichtelijke modules
 • 13 praktische video´s
 • 10 succes recepten (4 broden, pizza´s, pitabroodjes, 3 crackers, 1 koekjes)
 • BONUS: 32 glutenvrije meelsoorten in een handig e-book


En kom je er niet helemaal uit? Dan ben ik er om je persoonlijk verder te helpen. 


100% garantie

Ik vind het belangrijk dat je ook echt wat hebt aan de cursus. Daarom bied ik 100% garantie aan. Als de cursus jou helemaal niks nieuws brengt, dan krijg je het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. Altijd. Waar wacht je nog op?


Onbeperkt en DIRECT toegang tot het complete glutenvrije pakket voor 99 euro! 

start direct


termijnbetaling mogelijk
                   

Ik heb ervaring met brood bakken, is een online cursus dan wel waardevol voor mij?

Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Ik onthul in de online cursussen al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?
En brengt een cursus jou niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!

Ik ben onervaren met brood bakken, is een online cursus dan wel geschikt voor mij?

Zeker. Begin als je nog niet zo vaak brood gebakken hebt eerst eens met een basiscursus. Daarin ontdek je de basisbeginselen van het brood bakken met tarwe en gist. Heb je dat helemaal in de vingers, dan kun je verder met desem of met spelt. Er gaat een wereld voor je open!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Er is geen deadline waar binnen je de cursus moet hebben afgerond. Iedere thuisbakker leert in zijn eigen tempo, dat is juist heel fijn. Bovendien kun je het lesmateriaal zo vaak en wanneer je maar wilt bekijken. Dus eenmaal aangeschaft kun jij er levenslang mee aan de bak. Is dat even lekker?!

Hoe vaak kan ik een cursus bekijken?

Zo vaak en wanneer je maar wilt, de broodbakschool is alle dagen open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.

Hoe bekijk ik mijn cursussen?

Inloggen in de broodbakschool van Marije Bakt Brood kan via je webbrowser, maar het kan ook heel gemakkelijk via de Huddle app. Met Huddle app heb je toegang tot de broodbakschool op je mobiel of op je tablet. Ook vragen en baksels van andere thuisbakkers zie je overzichtelijk met deze handige app. De webomgeving en de mobiele app zijn automatisch aan elkaar gekoppeld, zodat je altijd up tot date bent.
Als cursist krijg je van mij DIRECT een meeltje met de inloggegevens en de link naar het downloaden van de Huddle app.

Wanneer start de broodbakcursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw cursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is 24/7 te bereiken in de broodbakschool.

Kan ik de cursusinhoud downloaden?

Bij elke cursus zitten handige downloads. Receptenboekjes, e-book met tips en ook een handig boodschappenlijstje.

Kan ik ook brood bakken in mijn broodbakmachine?

In de broodbakcursussen leer ik je ambachtelijk brood bakken. Met pure ingrediënten en met de hand. Je hoeft je broodbakmachine niet aan de kant te doen hoor. Gebruik ´m om deeg mee te kneden. In de cursus laat ik je zien wanneer een deeg voldoende gekneed is. De rest van de cursus kun je zonder de broodbakmachine volgen.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Ja hoor, dat kan. In het winkelwagentje zie je de opties om in termijnen te betalen. Je krijgt direct toegang tot de GEHELE cursus. Want iedereen leert op zijn eigen manier. Ik heb er alle vertrouwen in dat jij met plezier de broodbakcursus volgt en vanaf nu de lekkerste broden uit je eigen oven tovert.

Kan ik de cursus cadeau doen aan iemand?

Wat een superleuk kado-idee. Dat kan natuurlijk, ik maak een mooie kado-bon voor de gelukkige! Wat je moet doen? Stuur (voordat je de cursus aanschaft) een meeltje aan meel@marijebaktbrood.nl. Dan hebben we persoonlijk contact over hoe je iemand blij gaat maken met de cursus.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur dan een mailtje naar meel@marijebaktbrood.nl. Ik beantwoord jouw mail binnen 24 uur. Zodat jij snel ermee aan de bak kunt.

                 
Complete cursus glutenvrij brood bakken - Marije Bakt Brood
99,-

Unieke cursus glutenvrij brood bakken

Ontdek de wereld van glutenvrije broodproducten bakken. Met dit complete cursuspakket leer je stap-voor-stap een knapperig glutenvrij brood, pizza´s, pitabroodjes en krokante crackers bakken. Glutenvrij, sojavrij, lactosevrij, maïsvrij, suikervrij & 100% plantaardig. Profiteer van de korting en ga direct aan de slag.  

Deze complete aanbieding bestaat uit :

 • 74 lessen in 14 overzichtelijke modules
 • 13 praktische video´s
 • 10 succes recepten (4 broden, pizza´s, pitabroodjes, 3 crackers, 1 koekjes)
 • BONUS: 32 glutenvrije meelsoorten in een handig e-book
 • Persoonlijk bakadvies van Marije


Onbeperkt en DIRECT toegang tot het complete glutenvrije pakket voor 99 euro! 

start direct


termijnbetaling mogelijk