Ontdek het geheim van goed speltbrood
Bak ouderwets lekkere broden met deze unieke online broodcursussen!

“De recepten zijn zeer helder qua inhoud en de video's zijn van goede kwaliteit. Deze cursus heeft mij veel meer inzicht gegeven in het bakken met spelt. Ben nog lang niet uitgebakken na deze cursus!”

Warme groeten vanuit Friesland!

Eric Jongsma - thebeardedbaker_nl (bekend van HHB)

Veelgestelde vragen

Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan deze online cursus?

Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Ik onthul in de online cursussen al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?


Ik heb nog nooit (met succes) brood gebakken, is deze online speltcursus dan wel geschikt voor mij?

Als je nog niet zo vaak brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om met Basiscursus brood bakken te beginnen. Daarin ontdek je de basisbeginselen van het brood bakken met moderne tarwe en gist. Spelt en oergranen zijn delicaat en daarvoor heb je deeggevoel nodig. Heb je dat helemaal in de vingers, dan kun je met vertrouwen verder met desembrood bakken of met één van deze speltcursussen!

Wanneer start de broodbakcursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw cursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is 24/7 te bereiken in de broodbakschool.


Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt 1 jaar lang toegang tot de broodbakschool, de bakclubs en mij als vraagbaak. Daarna betaal je een jaarlijkse contributie. 

Kan ik de cursusinhoud downloaden?

Bij elke cursus zitten handige downloads. Recepten, e-books met tips of een handig boodschappenlijstje.


Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!