Ontdek het ambacht van écht lekker brood maken
Bak ambachtelijke broden met deze unieke online broodcursussen!

Ellen - trotse thuisbakker Marije Bakt Brood

"Ik bak nu met veel meer vertrouwen. Ik probeerde al jaren brood te bakken en dat was me nog niet gelukt, omdat ik de kleine kneepjes niet kende. Het gaat nu steeds beter. Mijn grootste succes was mijn kerstbrood met zelfgemaakte amandelspijs."

Ellen Warger - enthousiaste thuisbakker

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit (met succes) brood gebakken, is deze online cursus dan wel geschikt voor mij?

Als je nog niet zo vaak brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan is een broodcursus écht iets voor jou. Je begint met deeg maken van gemalen tarwe, water, zout en gist. Om er heerlijk ambachtelijk brood mee te bakken. Heb je dat helemaal in de vingers, dan kun je met vertrouwen verder met het maken van een desemstarter en fantastisch desembrood maken. En kom je er niet helemaal uit, dan ben ik er om je verder te helpen!
Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan deze online cursus?

Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Ik onthul in de online cursussen al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet dat je, omdat andere thuisbakkers me dat schrijven, nieuwe warenkennis en/of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten smaken verrukkelijk en jouw broden zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?

Wanneer start de broodbakcursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw cursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is 24/7 te bereiken in de broodbakschool.


Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt 1 jaar lang toegang tot de broodbakschool, de bakclubs en mij als vraagbaak. Daarna betaal je een jaarlijkse contributie. 


Kan ik de cursusinhoud downloaden?

Bij elke cursus zitten handige downloads. Recepten, e-books met tips of een handig boodschappenlijstje.


Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!

Meer vragen? Of even overleggen met Marije?